Vervoer

Vervoer


Kiezen voor 1 locatie die centraal ligt voor alle gasten is zo makkelijk nog niet, zeker als gasten ook uit het buitenland komen. Vervoer is vaak daarom de grootste CO2-post. Het openbaar vervoer kan een handje helpen als het gaat om beperken van de CO2-uitstoot. Digitaal gaan voor gasten uit het buitenland is een andere optie. Je kan ook op een leuke manier groene vervoersopties zoals carpooling stimuleren. Busjes of een treintje huren voor de gasten of bijvoorbeeld de tram nemen tussen 2 locaties.

En wat te denken van transport van the happy couple zelf? Het is een symbolisch ritje waarbij de gasten de originaliteit zullen onthouden van het groene vervoersmiddel. Er zijn heel wat ludieke, mooie en ook romantische opties. Green all the way on the way so to say. En bedenk dat hoe gekker, hoe duurzamer, hoe beter de fotomomenten. Te denken valt aan:

De stoere Porsche-like elektrische auto van deze tijd: de Tesla!


Aangeboden door Rogier Kroymans, Tesla Motors Benelux, op de eerste CO2-neutrale bruiloft op 7 juli 2012 in Nederland.


Of denk aan een doe-het-zelf variant: de (bak)fiets

.

Nog vele andere groene opties bestaan. Voor tips over betaalbaar duurzaam groen vervoer, neem contact op met de weddingcoach van Duurzame Bruiloft.

placeholder image

Contactgegevens Duurzame Bruiloft


E-mail: info[at]duurzamebruiloft[punt]nl

Online:
Twitter: @SusanOverakker
LinkedIn: /Susan Overakker
Skype naam: susanoverakker

Waar vind je Duurzame Bruiloft